Connect with us

Uncategorized

1 zarf i zi hyn brenda shtepise se Big Brother/ Vellai i madh denon te gjithe banoret, ja cndodhi

Published

on

Vëllai i Madh’’ ka vendosur të dënojë këtë paradite të gjithë banorët e ‘’BBV’’.

Banorët ishin paralajmëruar disa herë se zgjimi i tyre në mëngjes do të duhet të ndodhte menjëherë pas gongut, ndezjes së dritave dhe fillimit të muzikës.

Kjo gjë nuk është rrespektuar për të disatën herë dhe për këtë ‘’Vëllai i Madh’’ ka ndërmarrë masat e nevojshme.

Të gjithë banorët, pa asnjë përjashtim, do të duhet të qëndrojnë për një afat të pacaktuar në Dhomën e Dënimit.

Kjo masë urojmë t’i ndërgjegjësojë ata për të qenë më korrekt në mëngjeset pasuese.

Trending

Copyright © 2009-2020 NewsRaport