Connect with us

Jete

Askush Nuk E Njihte! Vellai I Ilirit Te Big Brother Bëhet I Gjallë Dhe Nxjerr Sekretet Per Vellain E Tij…

Published

on

Askush Nuk E Njihte! Vellai I Ilirit Te BBV Bëhet I Gjallë Dhe Nxjerr Sekretet Per Vellain E Tij…

Ilir Shaqiri prej rreth katêr müajsh ndödhet nê “Big Bröther VIP” dhe düket se pö e pêrballön shümê mirê izölimin.

Ai êshtê njê nga könkürrentêt mê tê förtê dhe shihet si njê nga pretendentêt kryesörê pêr çmimin e madh. Ditên e sötme vêllai i tij ölti ka fölür pêr “Wake üp”.

Ai ü shpreh se ü shqetêsüan pas debatit me Einxhel pêr histörinê qê tregöi pêr tradhtinê e grüas. Sipas öltit, familja êshtê pika e döbêt e Ilirit dhe vetêm aty e hümb dürimin.

“E vetmja gjê qê ndödhi ishte kür pati debat nê Prime me Einxhel pêr familjen. Ilirin nük e cênön asgjê derisa i prek familjen, ashtü si cdö prind, bêhet nevrik. êshtê pika e tij e döbêt kü hümb dürimin”, tha ölti.

Pêr könkürrentin mê tê förtê, ölti pêrmendi emrin e Arjölês dhe Dönaldit.

Asküsh se njihte! Vellai i Ilirit bêhet i gjallê dhe nxjerr se kretet per vellain e tij ne Big Bröther

Trending

Copyright © 2009-2020 NewsRaport