Connect with us

Lajme

Banoret e shtepise zgjedhin personin me fallco/ Konkurentet perballen me vendimin e veshtire te Big Brother

Published

on

Vëllai i madh i ka vënë në një vështirësi tjetër banorët e shtëpisë.

Prova e tyre konsiston në gjetjen e personazhit që mund ti përkasë një koment që shfaqej në monitor.

Një nga komentet më të vështira ishte:

‘Shumë fallco nuk ma mbush mendjen fare.’

Bamorët duhet të tregonin tabelën me emra dhe ata kanë hezituar.

Secili prej tyre ka vendosr të tregojë emrin e tij në mënyrë që të zbardhej kujt i përket ky koment.

Banori më fallco në koment përmcaktohet Triksa e cila e ka pritur me sportivitet duke thënë se nuk ia mbush dot mendjen të gjithëve.

Trending

Copyright © 2009-2020 NewsRaport