Connect with us

Jete

Bejini syte kater ne lidhje/ Keto jane 5 shenjat qe tregojne se burri po jua dredh me 1 femer tjeter

Published

on

“Askush nuk dëshiron as të mendojë se një partner mund ta tradhtojë dhe kjo është arsyeja pse gratë shpesh mbyllin sytë para shenjave delikate. Mos harroni të dëgjoni intuitën tuaj, sepse ajo ka gjithmonë të drejtë”, theksoi studiuesja duke treguar më pas shenjat kryesore se gratë janë mashtruar.

“Partneri juaj është befas më i mirë se më parë”

“Nëse ai ju kushton më shumë vëmendje se kurrë më parë, nëse është jashtëzakonisht i sjellshëm, blen vazhdimisht dhurata, ky është një sinjal i madh dhe i rëndësishëm se ai ndihet fajtor për diçka”, thotë ajo.

Harresa

Nëse ai nuk ju dëgjon, nëse vazhdimisht harron atë që i keni thënë dhe për çfarë keni rënë dakord, kjo do të thotë se ai po mendon për një tjetër.

Ai i kushton më shumë rëndësi higjienës

Nëse ka ndërruar parfumin, ka filluar të bëjë dush më shpesh dhe është kujdesur më shumë për higjienën, është koha për t’u shqetësuar. Sigurisht që fsheh aromat e një femre tjetër, thotë ajo.

Ai ndryshoi stilin e tij

Nëse befas shqetësohet se çfarë do të veshë, nuk del nga palestra dhe po stilohet më shumë se më parë, kujdes nga ai.

E mban telefonin si sy në kokë

Nëse nuk të lë të shikosh apo të përdorësh telefonin e tij dhe e mban gjithmonë me vete, ke të drejtë të dyshosh për të, përfundon ajo.

Trending

Copyright © 2009-2020 NewsRaport