Connect with us

Jete

Bejini syte kater se mund tju ndodhi/ Keto jane 6 arsyet qe burrat i japin fund edhe lidhjeve te forta

Published

on

Dorëzimi i vetes në dashuri merr shumë guxim – sidomos për burrat. Një njeri në dashuri vazhdimisht mendon për problemet e mundshme që mund të lindin si pasojë e hapjes së tij tek partneri.

Burrat rrallë mund të dorëzohen tërësisht në dashuri; ata zakonisht bëjnë hapa të vegjël, duke kontrolluar fushën për të shmangur zhgënjimin dhe dhimbjen. Ata gjithashtu duan një kohë të mjaftueshme të kuptojnë gratë dhe sjelljet e tyre. Për shumicën e tyre, 6 arsyet e mëposhtme janë zakonisht të mjaftueshme për tu larguar nga një marrëdhënie..

Dorëzimi i vetes në dashuri merr shumë guxim – sidomos për burrat. Një njeri në dashuri vazhdimisht mendon për problemet e mundshme që mund të lindin si pasojë e hapjes së tij tek partneri.Burrat rrallë mund të dorëzohen tërësisht në dashuri; ata zakonisht bëjnë hapa të vegjël, duke kontrolluar fushën për të shmangur zhgënjimin dhe dhimbjen. Ata gjithashtu duan një kohë të mjaftueshme të kuptojnë gratë dhe sjelljet e tyre. Për shumicën e tyre, 6 arsyet e mëposhtme janë zakonisht të mjaftueshme për tu larguar nga një marrëdhënie.

Ndjenja se po përpiqesh ta “fiksosh” atë

Tentimi për të ndryshuar ose “rregulluar” mashkullin tuaj do ta bëjë atë të ndihet sikur gabimet e tij janë shumë të mëdha dhe është e pamundur të jetosh me të, kështu që ai kurrë nuk do të jetë në gjendje të jetë ai që është në të vërtetë. Kjo mund ta frikësojë atë dhe ta bëjë të mendojë rreth largimit për të mbrojtur burrërinë e tij. Albert Einstein supozohet se tha: “Burrat martohen me gratë me shpresën se kurrë nuk do të ndryshojnë. Gratë martohen me burra me shpresën se do të ndryshojnë. Pa dyshim ata janë të zhgënjyer. ”
Burrat thjesht nuk mund të ndryshojnë – dhe nuk ka absolutisht nevojë për ta që të ndryshojnë. Është më e rëndësishme që ju të njihni veten dhe të rriteni si një person, kështu që ju si grua mund t’i jepni të gjithë mbështetjen që ka nevojë njeriu.

Ndihen të kë rcënuar nga gratë e suksesshme

Një studim i Universitetit të Floridës konfirmoi supozimin se meshkujt ndihen të kë rcënuar kur bashkëshortet ose partnerët e tyre arrijnë një sukses të rëndësishëm. Një burrë do ta ndryshojë krejtësisht pikëpamjen e tij për të ardhmen e marrëdhënies me një grua të caktuar, nëse ajo arrin më shumë jetë. Kjo mund të vijë nga ndjenja se thjesht nuk e meriton.

Vjedhja e vazhdueshme

Nëse ju komentoni mbi të dhe veprimet e tij gjatë gjithë kohës, ai mund të distancohet nga zëri juaj. Vuajtja e vazhdueshme mund të jetë shumë e bezdisshme, veçanërisht nëse e trajton si një fëmijë. Nëse nuk e vlerësoni dhe jeni pasiv-agresiv, mos u habitni nëse ai thjesht t’ju lër një ditë.

Mungesa e intimitetit

Meshkujt duan intimitet, ashtu si femrat. Por nëse krijoni një situatë ku ai duhet të lypë për të bërë dashuri, ai do të fillojë të kërkojë intimitet diku tjetër. Nëse nuk jeni gati të jeni intime me partnerin tuaj, nuk duhet të prisni që ai të qëndrojë me ju për shumë kohë.

Krahasimi me meshkujt e tjerë. Burrat absolutisht e urrejnë kur flisni për marrëdhëniet tuaja të kaluara dhe krahasoni ato me ish të dashurin tuaj, pasi nuk u pëlqen të analizojnë marrëdhëniet dhe partnerët e kaluar.

Pavarësia reciproke emocionale

Ashtu si çdo qenie njerëzore edhe burri juaj ka nevojë për hapësirën e tij personale, kështu që ai e urren kur e trajtoni si pronë tuajën.

Meshkujt pëlqejnë të kalojnë kohë me miqtë ose të çlodhen përmes aktiviteteve fizike ashtu si bëjnë gratë. Nëse nuk e lejoni ta bëjë këtë, është e mundur që ai të zhduket shpejt nga jeta juaj. Për burrat, kufizimi i mundësive të tyre është sikur të jetosh në burg; nëse ndihet sikur po kontrollon jetën e tij, e sigurt që do t’ju lërë.

Trending

Copyright © 2009-2020 NewsRaport