Connect with us

Jete

Cdo femer duhet ti kete ne garderobe/ Keto jane 9 veshjet qe do ju tregojne te pasur

Published

on

Te gjitha vajzat duan te duken ‘ne mode’ dhe bukur. Duke besuar gabimisht se kostoja e larte eshte e barabarte me stilin, disa njerez fillojne te blejne pa dallim rrobat me te shtrenjta.

Pa marre parasysh llojin e trupit dhe preferencat e tyre personale, njerezit perpiqen te ndjekin skemat e veshjeve te promovuara.

Mund te themi se nuk ka keshilla universal te modes dhe kjo ia vlen te pranohet. Te merrni parasysh vecorite tuaja dhe te perdorni sekretet me funksione qe jane te zbatueshme per sende dhe stile te ndryshme te veshjeve eshte gjeja me optimale per te bere nese jeni duke ndjekur nje pamje terheqese.

Ne kete artikull do te lexoni sesi te dukeni gjithmone te shtrenjte dhe te hijshem pa shpenzuar shume para ne veshjen tuaj.

Merrni zakon te ndryshoni aksesoret dhe kopsat e veshjeve

Te gjitha vajzat duan te duken ‘ne mode’ dhe bukur. Duke besuar gabimisht se kostoja e larte eshte e barabarte me stilin, disa njerez fillojne te blejne pa dallim rrobat me te shtrenjta.

Pa marre parasysh llojin e trupit dhe preferencat e tyre personale, njerezit perpiqen te ndjekin skemat e veshjeve te promovuara.

Mund te themi se nuk ka keshilla universal te modes dhe kjo ia vlen te pranohet. Te merrni parasysh vecorite tuaja dhe te perdorni sekretet me funksione qe jane te zbatueshme per sende dhe stile te ndryshme te veshjeve eshte gjeja me optimale per te bere nese jeni duke ndjekur nje pamje terheqese.

Ne kete artikull do te lexoni sesi te dukeni gjithmone te shtrenjte dhe te hijshem pa shpenzuar shume para ne veshjen tuaj.

Merrni zakon te ndryshoni aksesoret dhe kopsat e veshjeve

Shikoni nga afer nuancat komplekse

Kushtojini vemendje te veçante pelhurave

Kushtojini vemendje te brendshmeve te duhura

Harrojini imitimet

Mos ndiqni sendet e veshjeve te ngrohta

Zgjidhni ngjyra te kunderta

Kombinoni gjithçka rreth veshjeve kryesore

Perdorni rregullin 2 × 2

Trending

Copyright © 2009-2020 NewsRaport