Connect with us

Jete

Duhet te dinstancohesh nga Fifi/ Semi kerkon te futet mes tyre dhe te largoje Granitin nga Fifi

Published

on

Banorët kanë vazhduar të këshillojnë Granitin për marrëdhënien e tij me Fifin.

Ishte Semi ajo e cila i ka sugjeruar atij të shkëputet nga afërsia me Fifin, benefitet e të cilave i ka përjetuar edhe ajo pasi ka vendosur të distancohet nga Donaldi.

“Edhe unë gjykohesha shumë, nuk isha e qetë derisa erdhi Bora. Tani jam pak më e qetë dhe jam distancuar pak nga Donaldi, këtë gjë ta surgjeroj edhe ty”,- tha Semi.

Gjithashtu Donaldi i sugjeroi Granitit të njëjtën gjë, aq më tepër që Graniti nuk e njihte Fifin më parë siç njihej ai me Semin.

“Unë këtë vajzën e njihja jashtë, ti Fifin nuk e njeh. Për këtë duhet të jesh më i lirë”,- tha Donaldi.

Trending

Copyright © 2009-2020 NewsRaport