Connect with us

Lajme

Femrat me klas dallohen nga keto gjera/ Keto jane 9 karakteristikat e femrave qe meshkujt lene koken

Published

on

Dëgjohen zhurmat e kepucëve të një gruaje, si do të  jetë vallë?! Futet në dhomë dhe të gjithë e vështrojnë ndryshe nga ato që erdhën para saj. Çfarë kishte vallë kjo grua që të gjithë hodhën sytë tek ajo?! Karakteret e fortë vijnë në të gjitha format, madhësitë dhe gjinitë, por kur bëhet fjalë për femrat, cdo gjë shihet me një sy tjetër. Kemi dëgjuar shpesh të thuhet një “femër e vërtetë”, por çfarë do të thotë “një femër e vërtetë”?! Klasi është një element që vjen në forma të ndryshme, në varësi te femrës.

Kryesisht vjen nga ndjeshmëria, mirësia dhe vetbesimi dhe shpesh përfshin një sens të vecantë të stilit, megjithëse stili mund të jetë unik dhe jo konvencional. Një femër e vërtete tregon respekt për veten, klas, vlerësim dhe mirësjellje. Ajo nuk lejon që situatat e saj personale të ndikojne në sjelljen e saj. Të jesh një zonjë me klas nuk do të thotë që duhet të jesh e paduruar, por që duhet të kesh dinjitet, konsideratë dhe moderim në veprimet e tua të përditshme. Për vite me radhënjerezit janë munduar të krijojne një steriotip në lidhje me femrën e vërtetë dhe perfekte, por ne kemi gjetur karakteristikat me te pastra që burojne nga identidteti autentik i të qënurit “femër”.

Më poshtë do të lexoni se çfarë e dallon një femër nga te qënurit “një femër” dhe “një femër e vërtetë”.                           

1. Një femër e vërtetë nuk keqtrajton femrat e tjera. Një femër e vërtetë nuk është një adoleshente e përkedhelur. Ajo injoron zilite dhe vazhdon me jeten e saj.

2. Femra përmbahet kundrejt një gjuhe vulgare, dhe në vend të saj ajo depërton në mendjen dhe në zemrën e femrës.

3. Një femër e vërtetë vishet me shije. Çelsi është të vishet me dinjitet, jo të shtrenjta por të jetë pasqyra e karakterit dhe e stilit te saj.

4. Femrat e vërteta flasin me konfidence dhe qartë që të kuptohet nga të gjithë.

5. Një femër e vërtetë nuk viktimizohet, ajo mbledh veten dhe përshtatet me cdo situatë.

6. Femrat më “të ftohta” japin ngrohtësinë më të ëmbël.

7. Kur një femër e lënduar hap zemrën e saj për të dhënë dashuri, është më e guximshe se një burrë një fushën e betejës.

8. Nëse femrat bashkohen, bëhen themele të një shoqërie të shëndoshë.

9. Një femre nuk i duhen komplimentat, ajo është në kërkim të vetvlerësimit.

10. Të lëndosh një femër, është e rrezikshme, ajo rrëzohet, por ngirhet më e forte, humbja I takon lënduesit.

11. Një femër e vërtetë nuk beson një ”jo” nga të tjerët, beson zërin dhe intuiten e saj.

12. Thjeshtësia është celsi i një femre të vërtetë.

13. Femra më fushiqshme është ajo që ndërton themelet dhe dinjitetin e saj dhe nuk ka nevoj për një shtyllë ku të mbahet tek dikush tjetër.

14. Një zonjë me klas është një grua e fjalës së saj. Ajo ka një reputacion të respektuar bazuar në qëndrueshmërinë e fjalës së saj. Ajo i mban premtimet dhe detyrimet e saj. Ajo është e njohur në mesin e miqve dhe familjes së saj si dikush që është i besueshëm.

15. Një grua me klas është një grua me njohuri. Ajo është e talentuar dhe frymëzon gratë e tjera.

16. Një grua me klas është mirënjohëse. Ajo praktikon të ketë një zemër mirënjohjeje ajo thotë se ju falënderoj për veprime specifike ose bujari. Ajo u jep atyre që janë në nevojë.

17. Një zonjë me klas kërkon të vërtetën dhe nuk beson gjithçka që dëgjon. Ajo mbron të vërtetën edhe kur te tjeret kundervihen. Ajo ka një ndjenjë të fortë të së drejtës dhe të gabuarës.

18. Një grua me klas ruan zemrën dhe mendimet e saj. Ajo e kupton që pamja mund të mashtrojë, blerja e rrobave të shtrenjta nuk e bën klasin. Sidoqoftë, janë mendimet dhe zemra e saj që e ndajnë.

Trending

Copyright © 2009-2020 NewsRaport