Connect with us

E pergjithshme

Fifi me lot ne sy: Më pëlqen shumë Graniti, shoqet e mia e ngacmuan pa u bërë 24 orë

Published

on

Ditët e fundit në shtëpinë e Big Brother VIP ka pasur shumë debate, aleanca dhe konflikte. Kjo siuatë duket se ka rënduar gjendjen emocionale dhe psikologjike të shumicës prej banorëve.

Fifi ka shpërthyer në lot duke thënë se e ka marrë malli të jetë vetvetja.

“Dua të qesh, dua të bëhem Fifi. Kam dalë në publik si p sikopate, si egosite, si egocentrike. Nuk di me kë të rri, njërin grup e kam që e kam armik, këta me të cilët rrija më paskan përdorur për aleanca”, tha ajo.

Beatrix, Monika dhe të tjerët u përpoqën ta ngushëllonin dhe ta qartësonin se përgjatë kësaj loje gjërat duhen marrë me shumë sportivitet.

Fifi është përlotur për shkak të situatës që është krijuar në shtëpi dhe ndarjeve të banorëve në grupe. Gjatë bisedës me Beatrixin, Fifi e tha hapur se e pëlqen vërtetë Granitin, por nuk mund të jenë asgjë më shumë se shokë.

Ajo tregoi edhe për ngacmimet që i kanë bërë Sheila me Semin duke thënë se pa u bërë 24 orë që kishin rënë dakord për të qenë shokë, ato kishin nisur ta ngacmonin.

Fifi: Unë nuk kam luajtur me këtë njeriun këtu. Më pëlqen shumë me të vërtetë. Ama unë me të nuk funksionojmë. Ne funksionojmë si shokë. Unë dhe ky lidhje nuk mundemi dhe kemi bërë ‘deal’ që me mbet shokë. Hala nuk ishin bërë 24 orë dhe çohen 2 shoqet e mia duke e ngacmuar këtë. Ke të drejtë, por pse po e ngacmon? A më ke shoqe? Ndërkohë më parë kemi bërë debat, ne nuk ia ngacmojmë shoqeve as atë me të cilin ka folur me të.

Trending

Copyright © 2009-2020 NewsRaport