Connect with us

Jete

Fjala e burrit vlen me shume se 100 mije euro/ Igli kapet me Sabianin per veprimet brenda shtepise se Big Brother

Published

on

Loja mesa duket po merr përmasa shumë serioze për banorët.

Shumica e banorëve mendojnë se është Donaldi ai që ka trazuar shtëpinë duke qenë se është banori që bën më shumë rrengje.

Këtë gjë e ka menduar dhe konkurenti më i ri,Igli,duke e vënë atë në testim.

Në një bisedë me Sabianin ai tregon për dyshimet e tij në lidhje me lojën.

Sabiani i acaruar i thotë:Për cfarë loje e ke fjalën?

Igli:Unë nuk jam nga ata që fryn era.Po shikoj në avancë dhe se a duhet t’a degjoj Donaldin më apo ajo se ai djali ka folur 24 orë.Ai nuk ka mundësi të jetë se po flet.Në një moment të cakuar unë vendosa si lojëtar i kësaj loje ta testoj sepse kjo është strategjia që unë ndjek në këto 24 orë. Fjala e burrit vlen me shume se 100 mije euro.

Sabiani vazhdon t’a kundërshtoje atë duke i thënë se fjala besë nuk thuhet në një lojë.

Trending

Copyright © 2009-2020 NewsRaport