Connect with us

E pergjithshme

Hena e re vjen me lajme te mira/ Astrologia Meri paralajmeron keto 4 shenja horoskopi per ndryshime drastike

Published

on

Secili prej nesh është shumë kùríoz të mësojë se çfarë rezervohet për të gjithë ne në vijimin e këtij nëntori që deri më parë nuk ka sjellë çudira të mëdha.

Ja pra, Meri është fíks për këto punë kur vjen fjala për të marrë një lajm të mirë dhe na besoni që do të ketë shumë surpriza dhe fjalë të ëmbla për të gjithë ju, por më mirë zbulojeni vettë sipas shenjës tuaj.

Çfarë ndodh me – DASHIN

Puna: Në mjedisin tuaj profesional nuk do të jeni tërësisht të fa.vorizuar në marrëdhënie me kolegët. Një pr.oblem disi i ndë.rlikuar do të l.indë për sa i përket ekonomisë tuaj, por që do të mùnd ta zgjidhni brenda një kohe të shkurtër.

Shëndeti: Sikur keni h.arruar thënien mendja e shëndoshë në trup të shëndoshë.

Dashuria: Sapo Hëna të hyjë tek peshorja, do të shikoni se gjendja juaj emocionale dhe sentimentale do të jetë në formën e saj më të mirë. Do të jetë fillim java një periudhë më e favorshme për fillimin e një lidhje të re.

Çfarë ndodh me – DEMIN

Puna: Një këndvështrim i ri do të l.indë në çështjet tuaja profesionale. Fillimi i javës do të jetë i fa.vorizuar për të gjithë ata që kanë një biznes dhe që pr.esin të ndr.yshojnë diçka.

Shëndeti: Gjëja më e k.eqe që mùnd t’ u gjejë do të ishte ndonjë g.rip i lehtë.

Dashuria: Një udhëtim i këndshëm do të jetë edhe me surpriza sidomos në marrëdhënie me një person që sapo e keni njohur.

Hëna do të jetë vendimtare dhe do të sjellë ndr.yshime emocionale në jetën tuaj. Do të jetë një periudhë e vës.htirë për ata që duan të zyrtarizojnë lidhjen e tyre pasi disa pe.ngesa të vogla mùnd t’ju li.ndin.

Çfarë ndodh me – BINJAKËT

Puna: Ngjarje të rëndësishme do t’u shoqërojnë. Do të keni mùndësi të mira për ndr.yshime dhe biseda profesionale. Megjithëse për ata që janë në marrëdhënie pune, nuk do të ketë ndr.yshime, favorizimet nuk do të mu.ngojnë.

Shëndeti: Bëni kujdes me gr.ykën dhe qafën.

Dashuria: Fillimi i javës nuk do të nisë shumë mbarë në marrëdhënien tuaj me partnerin. Por edhe të padashuruarit, duket se do të duhet të pr.esin edhe pak kohë. Por, Afërdita ju vjen në ndihmë për të zgjidhur çdo pro.blem dhe për të rikthyer harmoninë tek ju.

Çfarë ndodh me – GAFORREN

Puna: Një çështje financiare situata duket të jetë tërësisht në favorin tuaj. Në qoftë se punoni në një fushë krijuese, Jupiteri do t’ju vijë në ndihmë. F.undi i javës do të jetë rregullatori i pro.blemeve tuaja.

Shëndeti: Keni nga.rkesë fizike, andaj shfr.ytëzojeni kohën e lirë për rekreacion.

Dashuria: Në qoftë se tashmë e keni një lidhje romantike, do të jeni në qendër të vëmendjes të partnerit tuaj dhe do të mùnd të merrni emocione të veçanta. Pak k.ujdes duhet të bëni në marrëdhënie me familjarët pasi de.batet ju shoqërojnë

Çfarë ndodh me – LUANIN

Puna: Në punë, gjërat vës.htirësohen: rriten kërkesat, përgjegjësitë. Mos dra.matizoni, dhe bëhuni të f.ortë, kthesa s’është l.arg.

Shëndeti: Nëse e përja.shtojmë atë psi.kike, keni gjendje relativisht stabël.

Dashuria: Marsi, planeti më i vë.shtirë për këtë javë, ju sjell pak agr.esion në bisedat tuaja me partnerin apo një të dashur që e keni prej kohësh në krah.

Mos u mùndoni të bëheni ju drejtuesi në çift pasi do të keni pak pro.bleme me partnerin. Me një person të vogël në familje duhet të tregoheni më tepër të kujdesshëm.

Çfarë ndodh me – VIRG.JËRESHA

Puna: Fillimi i javës do t’ju ndihmojë që të ndërtoni gjithçka dëshironi në çështje profesionale. Do të zbuloni një mùndësi të shkëlqyer profesionale. Për një trashëgimi duhet të pr.isni ende për realizimin e dëshirës pasi një ndërh.yrje nga persona të tretë inf.luencon neg.ativisht.

Dashuria: Përballë listës së gjatë të mun.gesave tuaja nga partneri, duhet të tregoheni të sinqertë të shihni edhe vetë ku keni ga.buar.

Shëndeti: Keni nevojë për më shumë shëtitje në natyrë dhe aktivitete fizike.

Çfarë ndodh me – PESHOREN

Puna: Merkuri do të jetë planeti që ju qëndron më pranë gjatë këtyre ditëve. Marrëdhënia juaj me eprorin do të ketë ndryshime. Më tepër energji do të kërkojë projekti që keni marrë në duar, sidomos në qoftë se po punoni me bashkëpunëtorë.

Shëndeti: Pa pro.bleme të theksuara. Ambienti i ngrohtë familjar, mùnd të ndikojë pozitivisht tek ju.

Dashuria: Po ndjeheni të vetmuar. Një i dashuruar i zhgë.njyer ose një rival do të krijojë ndonjë shqe.tësim, por më pas do të dini t’i neu.tralizoni me mosp.ërfillje ekstreme.

Çfarë ndodh me – AKREPIN

Puna: Për ndonjë supozim që do të keni në marrëdhënie me një kolegun tuaj, do të ishte më mirë ta shfa.qnit hapur sepse do të jeni në periudhën e duhur.

Shëndeti: Keni nevojë për qetësi.

Dashuria: Fusha juaj sentimentale do të ketë ndr.yshime të shumta. Megjithëse Saturni tashmë është vendosur në një pozicion të mirë për t’ju ardhur në ndihmë, disa de.bate dhe pakënaqësi do të jenë të pashm.angshme. Duke filluar nga fundjava, do të keni mbarësi në rifillimin e një lidhje të shkë.putur.

Çfarë ndodh me – SHIGJETARIN

Puna: Mos pretendoni të arrini diçka për të cilën nuk jeni aspak të sigurt. Shm.angni str.esin gjatë punës tuaj pasi kjo do t’ju shka.ktojë gábíme.

Dashuria: Lajme pozitive vijnë për ju. Do të keni mbarësi dhe gjendje emocionale të mirë. Për një bisedë që dëshironi të bëni, do të ishte mirë të mos ngu.rronit dhe të shfr.ytëzonit ditët e para të muajit. Në çështje familjare do t’ju lindin disa interesa të reja për të bërë ndr.yshime të rëndësishme.

Shëndeti: Për shk.ak të aktiviteteve të shumta, shëndeti është i ndr.yshueshëm.

Çfarë ndodh me – BRICJAPIN

Puna: Një testim që do t’ju duhet të kaloni do të jetë i thjeshtë dhe pa pro.bleme. Disa të ardhura do të hyjnë në buxhetin tuaj, por jo një fitim nga puna juaj.

Dashuria: Periudha që ke p.ara, ju sjell një ide mjaft të këndshme për të qenë perfektë në takimin tuaj të parë me një person të ri. Do të keni kaq shumë net gjatë të cilave të shprehni hapur ndjenjat tuaja. Suksesi juaj profesional do të ndikojë pozitivisht edhe në marrëdhënie sentimentale.

Shëndeti: Mos e te.proni me konsumimin e ushqimit, dilni më shpesh në natyrë.

Çfarë ndodh me – UJORIN

Puna: Do t’ju duhet ta përdorni më tepër intuitën tuaj për të arritur të ardhurat që dëshironi. Duhet të kuptoni çdo lëvizje të personave që keni afër pasi jo të gjithë dëshirojnë të mirën tuaj.

Shëndeti: Shfr.ytëzojeni kohën e lirë për argëtim dhe për shoqërinë tuaj.

Dashuria: Një ndjenjë që ju ka lindur prej kohësh, do të sjellë gjatë kësaj jave më tepër emocione. Mos u tregoni të as.hpër me veten duke e fa.jësuar për ato çka nuk ju përkasin.

Do të keni mjaft për të thënë me partnerin ndaj mos i neg.lizhoni momentet që qëndroni bashkë. Një person i ri në shoqërinë tuaj, do të jetë mjaft interesant.

Çfarë ndodh me – PESHQIT

Puna: Mjaft informacione të nevojshme do të merrni në çështje profesionale. Megjithëse ndr.yshimet financiare nuk do të jenë të shumta, duhet të mendoheni mirë p.ara se të merrni iniciativa. Mos e lini pas dore një mùndësi për të fituar disa të ardhura që nuk ju përkasin.

Shëndeti: Përp.iquni të jeni të sinqertë. Merrni të gjithë kohën e nevojshme për t’u qetësuar.

Dashuria: Në qoftë se mendoni se jeta juaj sentimentale duhet të ndr.yshojë, jeni në momentin e duhur për ta p.ritur atë. Ndjenjat pozitive mùnd t’ju drejtojnë drejt një lidhje të sinqertë dhe premtuese.

Trending

Copyright © 2009-2020 NewsRaport