Connect with us

Jete

Iliri ia thotë në sy Sabianit defektin e tij të vetëm/ Sabiani i kthehet keq: ”Nuk kam asnje defekt”

Published

on

Kohët e fundit, Ilir Shqiri ka vënë re një detaj në sjelljen e Sabianit, i cili po e penalizon.

Iliri i tha Sabianit se ka shumë besim te të gjithë konkurrentët dhe mendon se edhe ata do t’ia kthejnë me të njëjtën monedhë. Ai e paralajmëroi artistin që të “mos i jepet” kaq shumë njerëzve, sepse janë aty brenda për lojë.

Sabiani: Më ka nxjerr Zoti atje ku… rri ti, s’di gjë ti.

Iliri: Defekti yt i vetëm e di kush është?

Sabiani: As kam asnjë defekt. Defektin e di vetëm Zoti o vëlla.

Iliri: Jo, do ta them kush është defekti? Që ke shumë besim te njerëzit.

Sabiani: S’kam besim… kam besim te Zoti o shok.

Iliri: Lëre tani, mos m’u fut në tema teologjike.

Sabiani: Unë e përkufizoj vetëm si dua unë gjërat.

Iliri: Ti mendon se njerëzit ta kthejnë me të njëjtën monedhë, por nuk është kështu.

Sabiani: Po s’ma kthyen, ma shpërble i madhi Zot. I ruan Zoti kalamaqet.

Iliri: Zoti është tjetër gjë.

Iliri: Është kryesori, por në këtë rast unë po të them që këtu brenda ku jemi…

Sabiani: As këtu brenda, se unë s’do ndërroj nga situata, se jam këtu brenda dhe do bëj ndryshe.

Iliri: Ti i jepesh shumë njerëzve edhe mendon që do të ta kthejnë edhe vetë ma ke thënë që në të kaluarën…

Sabiani: Kurrë mos e kthefshin!

Trending

Copyright © 2009-2020 NewsRaport