Connect with us

E pergjithshme

Keto 3 shenja do kene muajin me te mire/ Astrologu Jorgo Pulla jep horoskopin e DHJETORIT

Published

on

Një epokë e re lind për njerëzimin.

Dhjetori, muaji i fundit i vitit 2020 që ishte i vështirë dhe vendimtar për të gjithë, na vë vulën për të filluar një epokë të re për njeriun. Dallimet dhe rregullimet që do të duhet të bëjmë do të na ndihmojnë të mësohemi me një mënyrë të re të jetës me përparësi, interesa dhe vlera të ndryshme.

Muaji fillon nën ndikimin e Eklipsit të Hënës që ndodhi më 30 nëntor në boshtin Shigjetari – Binjakët. Fakti është se çështjet e informacionit, njohurive, mjedisit të ngushtë dhe më të gjerë janë shqetësuese për ne.

Më 1 dhjetor, Mërkuri kalon tek Shigjetari, duke forcuar optimizmin dhe nevojën për t’u kënaqur me objekte të reja shpirtërore. Komunikimi me njerëz nga mjedisi më i gjerë do të na kënaqë dhe do të na ndihmojë të shohim anën pozitive të gjërave dhe situatave që përjetojmë.

Më 14 dhjetor, Eklipsi Diellor në Shigjetar na shtyn të hapim një kapitull të ri përsa i përket spiritualitetit dhe zgjerimit filozofik. Ne duhet të jemi të kujdesshëm ndaj informacionit të rremë dhe njerëzve që mund të premtojnë shumë. Emocionalisht, ne mund të mbyllim kapituj duke lënë dyshime dhe dyshime në mënjanë.

Më 15 dhjetor, Afërdita kalon tek Shigjetari, duke forcuar nevojën për udhëtime shpirtërore që do të na ndihmojnë të qëndrojmë në dy këmbët tona dhe të ecim përpara me një shenjë pozitive në jetën tonë. Përmes marrëdhënieve tona ne mund të gjejmë kënaqësi dhe gëzime që do të na freskojnë dhe do të na ndihmojnë të ndryshojmë filozofinë tonë të përgjithshme.

Më 17 dhjetor, Saturni largohet përgjithmonë nga Bricjapi dhe kalon tek Ujori. Shtë një veprim vendimtar, pasi do të na pushtojë deri në Mars 2023 me praninë e saj në këtë shenjë. Saturni në Ujor do të rindërtojë kontekstet shoqërore dhe mentalitetet që nuk i ofrojnë më asgjë njerëzimit.

Më 19 Dhjetor, Jupiteri kalon tek Ujori, duke lënë pas Bricjapin. Kjo lëvizje do të ndihmojë në zhvillimin e teknologjive të reja dhe përqendrimin më shumë në qëllimet dhe ambiciet e grupeve që do të funksionojnë në mënyrë të dobishme në shoqëri.

Më 21 dhjetor, ditën e solsticit të dimrit, Dielli dhe Mërkuri kalojnë tek Bricjapi, tani duke e përqendruar interesin tonë në çështje profesionale dhe në aspektin e prestigjit shoqëror. Në të njëjtën ditë, ndodh bashkimi i madh i Jupiterit dhe Saturnit në Ujor, i cili hap një cikël të ri njëzet vjeçar që përqendrohet në shoqëri, shkencë, zgjuarsi dhe njeriun.

Më 23 dhjetor, zhvillohet katrori i tretë dhe i fundit në kohën e Marsit nga Dashi me Plutonin në Bricjap. Sfondi dhe nevoja për kontroll mund të çojnë në reagime spazmatike ose situata konfliktuoze që do të ndryshojnë të dhënat në karrierën tonë. Nuk përjashtohet që mund të ketë rrugë nëntokësore që do të ndikojnë në lëvizjet tona dhe do të krijojnë nervozizëm të fortë.

Muaji mbyllet me Hënën e plotë në boshtin Bricjapi – Gaforrja në 30 Dhjetor, i cili na fton të mbyllim ngjarje të një natyre familjare dhe profesionale.

Muaj të mbarëmiq të dashur!

DEMI MUJOR
01/12/2020 TO 31/12/2020
Demë të dashur, Dhjetori është një muaj i mbushur me ngjarje astrologjike që do të ndikojnë në gjendjen shpirtërore dhe zhvillimet në çështjet që ju shqetësojnë.

Hyrja e Merkurit në shenjën e Shigjetarit më 1/12 tregon se fillon një periudhë gjatë së cilës do të përqendroheni më shumë në transaksionet financiare, si dhe gjithçka që lidhet me sektorin financiar.

Eklipsi diellor që do të ndodhë më 14/12 në shenjën e Shigjetarit ju tregon të shmangni investimet, financiare ose romantike, dhe të jeni shumë të kujdesshëm me menaxhimin e burimeve tuaja. Katrori i Merkurit me Neptunin që do të dominojë gjatë eklipsit mund t’ju çojë në vlerësime të gabuara, veçanërisht në fushën ekonomike.

Më 17/12 Saturni lë shenjën e Bricjapit dhe kalon në shenjën e Ujorit dhe nga pozicioni i tij i ri tregon se sektori profesional do të marrë peshë për ju, për tre vitet e ardhshme. Disa ditë më vonë dhe konkretisht më 19/12, Jupiteri e ndjek atë dhe takimi që ata formojnë mes tyre tregon se ju duhet të “hapni mëngët” dhe të punoni në mënyrë që të ketë një shpërblim!

Hyrja e Merkurit në shenjën e Bricjapit në 20/12 përqendron vëmendjen tuaj në çështje që lidhen me arsimin ose një person i cili aktualisht është gjeografikisht larg nga ju.

Hyrja e Diellit në shenjën e Bricjapit një ditë më vonë dhe Hëna e Plotë që do të ndodhë më 30/12 në boshtin Gaforrja-Bricjapi nxjerr në pah çështje me njerëz nga ambienti juaj i afërt dhe i gjerë.

Dashuria

Muaji fillon me optimizëm për çështje romantike pasi trekëndëshi që Afërdita do të krijojë në shenjën e Akrepit me Neptunin tek Peshqit në 6/12 do t’ju ndihmojë të afroheni emocionalisht me një person që ju intereson dhe të vëzhgoni të tijin. gjendja shpirtërore ndaj jush. Atmosfera romantike do të jetë e dukshme gjatë dhjetë ditëve të para të muajit, diçka që do t’ju ​​ndihmojë nëse jeni në një lidhje pasi do të krijojë mundësi për ta ngrohur përsëri.

Në mes të muajit ju duhet t’i kushtoni vëmendje të veçantë çështjeve që vijnë nga e kaluara, pasi ato ka të ngjarë t’ju çojnë në vlerësime të gabuara dhe përfundimisht në një zgjedhje të gabuar në jetën tuaj personale.

Hyrja e Afërditës në shenjën e Shigjetarit në 15/12 tregon se gjysma e dytë e muajit do të ketë emocione të forta por edhe pasion të cilat mund të zgjojnë edhe një lidhje të kaluar! Në çdo rast, duhet të keni kujdes me vendimet tuaja, nëse ato kanë të bëjnë me çështje të së kaluarës dhe përfshirjen e tyre në çështje të së tashmes.

Puna dhe Ekonomia

Hyrja e Saturnit dhe Jupiterit në shenjën e Ujorit përkatësisht më 17 dhe 19/12 dhe takimi që ata zhvillojnë mes tyre, tregojnë se fillon një periudhë e re gjatë së cilës ju duhet t’i jepni përparësi sektorit profesional.

Eshtë shumë e mundshme që ju të merrni përsipër përgjegjësi të reja dhe nuk duhet t’i lini ata të lënë në hije qëllimet tuaja ose të krijojnë pasiguri. Së bashku me përgjegjësitë e reja do të vijnë mundësitë për të treguar atë që ju vleni dhe për të qenë në gjendje të vendosni bazat për zhvillimin tuaj profesional. Kjo është diçka që ka nevojë për punë, por mos harroni se “asgjë nuk arrihet lehtë”.

VIRGJËRESHA MUJOR
01/12/2020 TO 31/12/2020
Virgjëreshë e dashur, Dhjetori është një muaj gjatë të cilit do të përqendroni vëmendjen tuaj në çështjet që shqetësojnë të dashurit tuaj, si dhe në disa punë shtëpiake që nuk duket se shtyhen. Më 1/12, Merkuri hyn në shenjën e Shigjetarit dhe tregon se duhet të vendosni përparësi gjithçka që lidhet me shtëpinë. Deri në mes të muajit, çështjet familjare do të kenë kohën e duhur, por duhet të keni kujdes në mënyrën se si zgjidhen pasi ka shumë të ngjarë që të mashtroheni në vlerësime të gabuara dhe lëvizje të gabuara. Eklipsi diellor që do të ndodhë në shenjën e Shigjetarit më 14/12 dhe katrori midis Merkurit dhe Neptunit që dominon gjatë eklipsit, tregon se mund të ndodhin konfuzione dhe keqkuptime.

Kushtojini vëmendje të veçantë çështjeve që lidhen me shlyerjen e detyrimeve familjare, si dhe disa çështjeve që lidhen me bashkëpunimet tuaja.

Më 17/12 Saturni hyn në shenjën e Ujorit dhe dy ditë më vonë Jupiteri e ndjek në të njëjtën shenjë. Saturni nga pozicioni i tij i ri sjell në pah jetën e përditshme dhe tregon se ju duhet të vendosni një program në detyrimet tuaja por edhe kufijtë tuaj në atë që të tjerët kërkojnë nga ju. Saturni / Shoqëruesi i Jupiterit do të sjellë mundësi për më shumë punë që mund t’ju shkaktojnë stres, por mos harroni se do të sjellë përfitime dhe fitime.

Hyrja e Merkurit në shenjën e Bricjapit më 20/12 dhe hyrja e Diellit në të njëjtën shenjë një ditë më vonë, tregon se dhjetë ditët e fundit të muajit do të kenë mundësi për të investuar kohë në jetën tuaj personale dhe për të shpëtuar nga rutina e jetës së përditshme. .

Në fund të muajit, Hëna e Plotë që do të zhvillohet në boshtin Gaforrja – Bricjap tregon se një periudhë jashtëzakonisht krijuese fillon për ju, me mundësi për çështje personale dhe profesionale.

Dashuria

Dhjetori është i përshtatshëm për të “përfituar” nga koha e zakonshme që do të keni me partnerin tuaj për t’u afruar. Trekëndëshi i Afërditës në shenjën e Akrepit me Neptunin në shenjën e Peshqve më 6/12 krijon një atmosferë shumë romantike dhe tregon se tani është mundësia e duhur për t’i treguar ndjenjat partnerit tuaj. Deri në mes të muajit duket se do të qëndroni të përqendruar në çështje që lidhen me jetën tuaj personale, pasi edhe nëse jeni i lirë duket se mendja juaj do të jetë tek një person specifik.

Do të jetë mirë të shmangni marrjen e vendimeve pasi katrori i Merkurit me Neptunin në mes të muajit nuk do t’ju ndihmojë të shihni gjërat ashtu siç janë. Mbani vëmëndje në një njohje të re ose një qasje të re estetike derisa të shihni se si do të evoluojë.

Më 15/12, Afërdita hyn në shenjën e Shigjetarit dhe krijon nevojën që ju të ndani me partnerin tuaj gjërat e jetës tuaj të përditshme. Mos u mundoni të gjeni diçka të jashtëzakonshme, pasi kënaqësitë e vogla të përditshme janë ato që do të mbajnë disponimin e mirë në marrëdhënien tuaj.

Nga 20/12 kur Merkuri dhe Dielli do të jenë në shenjën e Bricjapit, duket se do të ketë mundësi për ju që jeni të lirë dhe në fakt është e mundur të krijoni një histori të re romantike.

Puna dhe Ekonomia

Puna dhe gjithçka që lidhet me detyrimet profesionale nuk duket se janë ndër përparësitë tuaja për këtë muaj pasi gjithçka që dëshironi është të lini mendjen të pushojë pa u shqetësuar për asgjë. Deri në mes të muajit duhet të keni kujdes në zgjidhjen e çështjeve të biznesit pasi duket se do të keni tendencë të mos jeni të përqendruar, diçka që mund të krijojë disa probleme.

SHIGJETARI MUJOR
01/12/2020 TO 31/12/2020
Shigjetarë, Dhjetori është një muaj që fillon me hyrjen e Merkurit në shenjën tuaj të zodiakut më 1/12 dhe krijon socializim, nevojë për komunikim dhe pahijshmëri! Duhet të jeni shumë të kujdesshëm se si komunikoni pasi mund të thoni gjëra që padashur do të çojnë në keqkuptime. Më 12/14 eklipsi diellor që do të ndodhë në shenjën tuaj të zodiakut, krijon nevojën për të sqaruar çështjet profesionale dhe personale, por duhet të keni shumë kujdes gjatë aranzhimeve të tilla.

Neptuni do të luajë një rol kryesor në këtë eklips si dhe katrori Mërkur / Neptun që do të ndodhë gjatë tij, kështu që duhet t’i kushtoni vëmendje pasi disa gjëra mund të duken ndryshe dhe përfundimisht të jenë të ndryshme. Shmangni investimet në premtime dhe fjalë pasi Neptuni zbukuron situatat, diçka që nuk do t’ju ndihmojë të shihni ato në dimensionin e tyre të vërtetë.

Më 17/12 Saturni hyn në shenjën e Ujorit dhe dy ditë më vonë Jupiteri e ndjek atë. Takimi i Jupiterit / Saturnit dhe pozicioni i tyre i ri do t’ju ndihmojë shumë të kuptoni rolin që disa njerëz luajnë në jetën tuaj dhe vendin që ata kanë në zemrën tuaj. Rezultatet mund t’ju “befasojnë”, pasi ka shumë të ngjarë të kuptoni se disa njerëz janë në jetën tuaj nga zakoni dhe jo sepse ata me të vërtetë luajnë një rol në të.

Hyrja e Mërkurit në shenjën e Bricjapit më 20/12 dhe hyrja e Diellit një ditë më vonë, kthejeni interesin tuaj në të ardhura-shpenzime dhe detyrime të tjera financiare, në mënyrë që të merrni një pamje të qartë të fondit tuaj. Muaji mbyllet me Hënën e Plotë që do të zhvillohet në boshtin Gaforrja – Bricjapi i cili nuk përjashtohet të krijojë trazira emocionale dhe të rikthejë çështjet e para të së kaluarës.

Dashuria

Hyrja e Merkurit në shenjën tuaj në fillim të muajit do të rrisë zgjuarësinë dhe humorin tuaj, diçka që do t’ju ndihmojë të afroheni me një person që ka tërhequr interesin tuaj. Shmangni thënien e gjërave vetëm për të bërë përshtypje dikujt, pasi duhet të mbani mend se nuk ju duhen premtime pompoze për ta bërë këtë.

Nëse tashmë jeni në një lidhje duhet t’i kushtoni vëmendje gjërave që i thoni partnerit tuaj, pasi mënyra juaj mund të krijojë disa keqkuptime. Për të shmangur skenarin e mësipërm duhet të shmangni komunikimin impulsiv. Eklipsi që do të ndodhë në mes të muajit në shenjën tuaj të zodiakut ju çon të vlerësoni një marrëdhënie personale ose nëse jeni të lirë të kuptoni se çfarë kërkoni nga një partner i mundshëm.

Përfundimet që do të nxirrni do të jenë shumë të dobishme pasi ato do t’ju çojnë drejt lëvizjeve të përshtatshme në jetën tuaj personale. Ka mundësi që një rreth të mbyllet këtë muaj në mënyrë që të hapet një i ri!

Hyrja e Afërditës në shenjën tuaj të zodiakut në 15/12 është shumë e dobishme për ju që jeni duke kërkuar për një njohje të re ose diçka që do t’ju ofrojë emocione emocionale! Ju mund të interesoheni për më shumë se një person dhe opsionet janë të mjaftueshme, por nuk do të thotë se ata të gjithë do të plotësojnë atë që ju po kërkoni.

Puna dhe Ekonomia

Këtë muaj, disa marrëdhënie profesionale do të vijnë në pah, si dhe disa bashkëpunime në të cilat mund të ketë çështje në pritje. Eklipsi diellor që do të ndodhë në shenjën tuaj të zodiakut në mes të muajit do të nxjerrë në pah disa çështje që nuk janë mbyllur dhe do t’ju shtyjnë të merrni vendime. Mundohuni të mos lejoni që gjendja juaj impulsive të vendosë, veçanërisht për çështje që lidhen me punën. Katrori i Merkurit me Neptunin që do të jetë në zhvillim e sipër gjatë eklipsit, ju tregon se duhet të bëni hapa të vegjël dhe të kujdesshëm dhe të mos josheni nga premtimet që nuk do të përmbushen.

Trending

Copyright © 2009-2020 NewsRaport