Connect with us

Jete

Luizi u kujdes per Kiaren deri ne detaje pas rrezimit por shikoni cfare tha Kiara per Luizin sot

Published

on

Pavarësisht se nga dje Luizi i ka ndenjur afër, Kiara thot se qëndrimi i saj nuk ka ndryshuar.

“E falenderoj që u kujdes por nuk kam më besim”, u tha ajo banorëve.

Armaldo: Unë për vete nuk e fal gënjeshtrën e atij, duhet shumë kohë që ai të më japë prapë besim!

Kiara: E njëjta gjë dhe për mua, ai as nuk na ka vrarë e as nuk ka prerë që mos t’i kthejmë përgjiigje. E falenderoj që u kujdes por nuk kam më besim!

Trending

Copyright © 2009-2020 NewsRaport