Connect with us

Jete

Mos e largoni nga krevati/ Keto jane 5 sjellje te femrave qe meshkujt nuk i durojne dot

Published

on

1. Dëshira për t’i “zbehur” ata

Gratë që duan t’i bëjnë burrat objekte ose punonjësit e tyre, gjithmonë të gatshëm t’u shërbejnë atyre, janë tmerri i burrave. Askujt nuk i pëlqen të ndihet i detyruar nga detyrimet dhe rutinat që nuk i japin hapësirë vullnetit të tyre.

Në një marrëdhënie, të dy duhet të ndihmojnë njëri-tjetrin për ta bërë atë të funksionojë. Gratë që duan që burrat të jenë, të veprojnë dhe të mendojnë siç ato duan dhe nuk i japin hapësirë partnerit të tyre mund të përfundojnë vetëm.

2. Kontrolloni gjithçka

Bashkëshortët dhe gratë kanë të drejtë të bashkëveprojnë dhe të komunikojnë me miqtë dhe të afërmit, t’i kushtojnë kohë një hobi të caktuar dhe vetvetes, sepse martesa nuk është te jetosh i mbyllur, është një zgjedhje e vetëdijshme dhe e lirë e dy personave që duan të jenë të lumtur.

3. Nuk bëni kompromise

Në një marrëdhënie, të gjithë bëjnë gjithçka që munden për t’u siguruar që çdo gjë funksionon. Nuk është e përshtatshme për gratë që të mendojnë se vetëm burrat duhet të heqin dorë, të ndryshojnë sjelljen e tyre ose të ndalojnë të bëjnë diçka që u pëlqen. Të gjithë kanë nevojë për kohën dhe hapësirën e tyre.

4. Konkurrenca

Askush nuk e meriton të jetë me një person i cili e bën marrëdhënien një mundësi për të demonstruar se sa superior është ndaj një tjetri. Një çift duhet të mbështesin njëri-tjetrin dhe të jenë të lumtur me rezultatet e njëri-tjetrit. Dashuria nuk është një konkurs dhe gratë që nuk e kuptojnë atë priren të jenë vetëm.

5. Xhelozia

Baza e çdo marrëdhënieje është besimi dhe bashkëpunimi. Si burri ashtu dhe gruaja duhet t’i besojnë partnerit të tyre. Nuk ka asgjë më shteruese në një miqësi ose martesë sesa të jesh pranë një personi që dyshon në besnikërinë tënde.

Trending

Copyright © 2009-2020 NewsRaport