Connect with us

Jete

Nese doni te dukeni me te gjata dhe elegante atehere mos i beni keto 9 gabime me veshjen tuaj

Published

on

Këmbët më të gjata në botë janë më shumë se 132 cm. Sigurisht që është e pamundur të marrësh këto rezultate me ndonjë teknikë.

Por të paktën ju mund të krijoni iluzionin se këmbët tuaja duken më të gjata sesa janë në të vërtetë. Dhe këtu janë disa truke të veshjeve që do t’ju ndihmojnë.

Ne jemi të gatshëm të ndajmë me ju disa këshilla për veshjen, me qëllim që këmbët tuaja të duken më të gjata. Mos u shqetësoni sepse nuk ka të bëje me ndonjë operacion dhe asnjë gjë tjetër frikësuese. Me vetëm ngjyrën dhe gjatësinë e rrobave tuaja, pamja juaj mund të ndryshojë në mënyrë drastike.

Një faqe këpuce që mbulon vetëm gishtërinjtë tuaj do të funksionojë më mirë. Këpucët me faqe të lartë nuk do të funksionojnë.

Mund të përpiqeni të futni këmishën tuaj brenda. Kjo do të ndihmojë që pjesa e sipërme e trupit të duket më e shkurtër.

Zgjidhni vija vertikale, jo ato horizontale. Vizualisht do t’i bëjë këmbët tuaja të duken më të gjata.

Zgjedhni pantallona me bel të lartë në vend të atyre me bel të ulët. Do t’ju japë gjatësi shtesë.

Mund të provoni veshjet monokromatike. Vetëm mos harroni të përdorni tone të ndryshme të një ngjyre për ta bërë atë të duket më e mirë.

Xhinset e ngushta i bëjnë këmbët të duken më të gjata, veçanërisht nëse ato janë një ngjyrë e errët.

Është më mirë t’i jepni përparësi takave të larta. Ata do t’ju bëjnë më të gjata ju dhe këmbët tuaja.

Zgjidhni këpucë nude ose ato që përputhen me ngjyrën e veshjes tuaj. Në këtë mënyrë këpucët nuk do ta ndajnë vizualisht linjën e këmbëve.

Kujdesuni për gjatësinë e fundit tuaj. Është më mirë nëse fundi i tij vjen deri sipër gjurit. Mund të provoni edhe ato më të gjatë.

Çfarë trukesh të tjera dini që t’i bëni këmbët të duken më të gjata? Ju mund të ndani këshillat tuaja në komente.

Trending

Copyright © 2009-2020 NewsRaport