Connect with us

E pergjithshme

Nese i dashuri juaj nuk po ju jep vemendje atehere duhet te beni patjeter keto 4 gjera te thjeshta

Published

on

Nëse nuk keni ide se si ta bëni partnerin tuaj më të lumtur, përdorimi i disa taktikave, që në dukje mund të ngjajnë të parëndësishme, mund t’ju ndihmojnë.

Këto strategji u morën nga çifte në internet, të cilët dhanë disa këshilla se si e forconin marrëdhënien e tyre dhe ato mund të përdoren lehtësisht në jetën tuaj të përditshme pa shumë përpjekje..

Gudilisja

Është një mënyrë e shkëlqyer për të treguar dashuri dhe për t’i bërë që të qeshin. Nëse dëshironi më shumë vëmendje ose  dashuri , mund të provoni ta gudulisni partnerin tuaj dhe përfundimisht ai do të dëshirojë të mos guduliset dhe t’ju japë atë vëmendje që keni dashur.

T’i thërrasësh në emër

T’i thërrasësh partnerit me emra të lezetshëm është përgjithësisht një mënyrë e mirë për të treguar pak dashuri. Megjithatë, nëse i thërrisni me emrin e tyre dhe më pas thoni se i doni, kjo mund t’i zërë në befasi dhe të sjellë pak dritë dhe vërtetësi në marrëdhënie.

Merrni iniciativën në vend që të pyesni

Nëse partneri juaj shpesh nuk dëshiron të shkojë në kinema ose darkë kur ju i kërkoni, atëherë mund të provoni t’i thoni, “Sot do të shkojmë në këtë restorant të ri sot”, në vend të “A do të bëjmë diçka argëtuese sot? ” Ata mund të jenë më të hapur për të shkuar dhe disponimi i tyre mund të përmirësohet. Ndonjëherë është më mirë të mos i jepni partnerit një zgjedhje dhe është më mirë të tregoni planet për ditën.

Mundohuni të ndaleni dhe të mendoni përpara se t’i thoni diçka partnerit tuaj

Është e rëndësishme që ndonjëherë të gëlltisni krenarinë dhe egon tuaj. Nëse partneri juaj thotë diçka shqetësuese, mund të provoni të merrni frymë thellë dhe të numëroni deri në 5.

Trending

Copyright © 2009-2020 NewsRaport