Connect with us

Jete

Nuk duhet te rrini varur kot/ Keto jane 3 shenjat qe tregojne se lidhjes suaj i ka ardhur fundi

Published

on

Disa marrëdhënie marrin fund shumë përpara se njëri nga partnerët të vendosë të shkruajë fjalën “fund” në histori. Askush nuk mund t’i fajësojë këto çifte: për të shkruar fundin, duhet shumë guxim. Për fat të mirë, guximi nuk është një dhuratë e lindur, por është diçka që fitohet me besim.

Si t’i tregoni partnerit tuaj se marrëdhënia ka mbaruar

Nuk duhet të jesh brutal apo i ftohtë. Ka shumë mënyra për t’i thënë partnerit tuaj se ka mbaruar dhe mund të përpiqeni ta trajtoni atë në mënyrën më pak traumatike të mundshme. Mos harroni se si do të reagojë partneri juaj ndaj vendimit tuaj nuk është përgjegjësia juaj. Megjithatë, është përgjegjësia juaj të përpiqeni të përdorni takt dhe mirësi.

Koha

Jepini vetes kohë për të rifilluar, kuptoni emocionet që ndjeni (të cilat sigurisht do të jenë komplekse dhe konfliktuale!) Dhe zbutni ri-veprimet. Kur shfaqet një emocion shumë i fortë, mos veproni nën ndikimin e tij, por ngecni, prisni që vëllimi i tij emocional të ulet përpara se të merrni ndonjë vendim si t’i dërgoni mesazhe ish-it!

Interesi

Kultivoni interesat tuaja më të brendshme. Kjo jo vetëm që do t’ju sjellë më afër vetes, por gjithashtu do të parandalojë që mendja juaj të ngecë në pakënaqësi ose pendim, zemërim ose nostalgji. Të jetosh në “nëse…” nuk është të jetosh, por, edhe një herë, është në stanjacion për të shmangur ndryshimin e vërtetë, i cili, megjithatë, mund ta bëjë jetën tuaj më të pasur dhe më të kënaqshme.

Introspeksioni

Filloni nga emocionet tuaja për të shkuar më thellë, për të eksploruar nevojat tuaja për të kuptuar përvojat tuaja të brendshme dhe të gjithë historinë tuaj personale. Shumë njerëz mendojnë se e njohin njëri-tjetrin, në fakt ata e dinë se kur dhe ku kanë lindur, ata e dinë ushqimin e tyre të preferuar, por… Ata nuk e dinë se si funksionojnë brenda!

Trending

Copyright © 2009-2020 NewsRaport