Connect with us

Jete

Nuk me kishte shkuar mendja/ Keto jane 6 modelet e flokeve qe meshkujt pelqejne me shume tek 1 femer

Published

on

Sa më i thjeshtë, aq më mirë

Ne patjetër do të veshim atë që na pëlqen, por na interesoi se çfarë mendojnë ata për këtë temë, se cilin model flokësh pëlqejnë të shohin më shumë te një femër.

I pyetëm gjininë më të fortë se si duket një model flokësh që e pëlqejnë shumë?

Pa shumë eksperimente dhe dekorime flokësh

Rezultatet mbase mund t’ju habisin. Meshkujt nuk janë shumë të entuziazmuar për modelet e flokëve me shumë karfica, nuk u pëlqejnë më kaçurrelat e lagura, por as gërshetat dhe modele të tjera flokësh që kërkojnë lidhjen e flokëve.

Përpjekjet e tepërta rreth flokëve, të paktën sipas grupit të cilit iu bë kjo pyetje, i refuzon ata.

Pra, çfarë lloj modeli flokësh u pëlqen atyre në të vërtetë?

Pasi keni shkruar mjaftueshëm për atë që meshkujt nuk ju pëlqejnë, është koha të zbuloni se cili model flokësh u pëlqen vërtet. Domethënë, shumica e meshkujve pëlqejnë modelet e thjeshta të flokëve.

Flokët e rregulluar, pak me tallaze dhe me shkëlqim janë ato të u pëlqejnë më së shumti. Pra, nëse doni të joshni dikë, nuk keni nevojë për shumë përpjekje. Një frizurë e thjeshtë është arma më e fuqishme e joshjes.

Trending

Copyright © 2009-2020 NewsRaport