Connect with us

Lajme

Peneli nuk eshte aq i veshtire/ Keto jane 4 sekretet e mia qe e bej penelin si profesioniste

Published

on

Një nga gjërat më të vështira për t’u aplikuar është peneli. U ka ndodhur të gjithëe të mos e bëjnë drejt ose t’u përhapet në të gjithë qepallën. Sigurisht që është shkencë më vete dhe jot ë gjithe arrijmë ta bëjmë. Më poshtë shpjgohet në disa hapa sesi të bëheni profesioniste të vëerteta të make-upit…

1. Para se të aplikoni penelin duhet të hiqni të eliminoni yndyrën nga lëkura. Bëjeni këtë gjë me një pambuk dhe me pak alkool. Më pas aplikoni pak krem pudër të thatë dhe në fund pudrën e lëngshme që përdorni gjithmonë.

2. Përdorni penelin e thatë në formë lapsi ose në formë pluhuri. Çdo penel i lëngshëm e bën më të vështirë aplikimin dhe ju tregon më të madhe në moshë.

3. Mos tentoni ta bëni direkt një vijë të drejtë duke tërhequr syrin, pasi në fund do ju dalë vetëm një vijë e shtrembër dhe shkallë-shkallë. Në vend të kësaj, merrni pak ngjitës letër dhe vendoseni në mënyrë që t’ju ndihmojë të orientoheni. Plotësoni në fillim pjesën sipër ngjitësit e pjesën e jashtme dhe më pas duke u ngjitur gradualisht sipër qepallës.

4. Bëjeni dhe njëherë në mënyrë që të zgjasë më shumë por duhet të bëni kujdes që nëse jeni përballë një pasqyre të mos ndryshoni këndin e shikimit pasi kjo do sjellë rezultat të ndryshëm nga hera e parë.

Trending

Copyright © 2009-2020 NewsRaport