Connect with us

Lajme

Peshqit te paret, Peshorja e fundit/ Kjo eshte renditja e shenjave me FAT per muajin SHKURT

Published

on

Gruaja më e fámshme në botë që páráshíkòn fátet nga yjet, rrèfèn me shumë dètaje për çdo shènjë se ç’mùnd të prísni nga hyrja e ketij muaji Shkurt.

Ju dòni të díni më sáktësisht ato ngjárje që ju prèsín apo çfarë bèkími do të víjë për të líndùrit në çdo shènjë ndáj dhe ky artíkull ju trègòn gjíthçka.

Të párët njerëz të Dáshít, pas disa vítesh të vèshtírá, viti 2022 pèrfáqësòn një kohë zgjèrími dhe òptímízmi. Do të tákòni njerëz të nívelit të lártë dhe do të kríjòni kòntákte të reja të shkèlqýera.

Jùpíteri në shènjèn e Dáshít kònsídèròhet si áspèkti më i mirë i mùndshèm për të gjètùr dáshùrinë e vèrtètë dhe të qèndrùèshme.

Hápí veshët Dèm, se sápo fíllòn Shkurti dhe viti 2022, Jùpítèri është zhvèndòsur te Pèshqít dhe ky është një lájm i mirë që do të sjèllë fítíme nga puna e bèrë një vit më párë.

Për mùndësinë më të mirë për të tákùar dikë të ri, kíni párásysh Hënën e re të 27 gùshtit te Vírgjèrèsha.

Mes miqve të rinj që do të bèni, nëse jeni bèqárë, një persòn mùnd të kthèhèt në një ínterès sèriòz ròmántik.

Është një vít i bùkùr, bèhùni gáti.

Bínjákë, Shkurti që po vjèn do të jètë një nga muajt më të mira për kárríerën në më shumë se një dèkádë, me një mòri mùndësish pròfèsiònale për të cilat vètëm keni èndèrrùar.

Mùajt më të mirë për árrítjet pròfèsiònale do të jènë nga 28 dhjètori 2021 deri më 10 maj 2022 dhe më pás nga 27 tètòri deri më 20 dhjètor.

Ky do të jètë një vit me rítme të shpèjta ndáj bèni pùshíme për t’u çlòdhùr me miqtë gjátë fùndjavave ose për dárkë.

Po ngjítèni gòxha lárt i dáshùr Bínják dhe askùsh nuk mùnd t’ju ndálë tani.

Mòj Gáfòre, juve ju prèt një Shkurt i lùmtùr përpárá. Për herë të párë në 12 vjet, Jùpítèri fátsjèllës do të jetë te Pèshqít, një shenjë ùji që pèrzíhèt në mënyrë të pèrkrýer me tùajën.

Mòmenti më i mirë për kárrièrën do të víjë në Hënën e re te Dáshí më 31 mars, në shtèpínë e dhjètë të pèrpárimit dhe prèstígjít në kárríerë.

Pasi të kèni disa gjëra të reja, dílni jáshtë, vèshtírë se do t’ju rèzístòjnë.

Këtë Shkurt, i dáshur Luan, gjërát do të márrín një kthèsë. Në plánin fínáncíar do ia dílni mirë, me pèrpárime pòtènciálisht emòciònuèse në kárríerë.

Kjo është vèçánërisht e vërtetë në jávët pas Hënës së re të 2 mársít, duke shènùar një muaj të rèndèsishëm për pèrfítíme fínáncíarè.

Vírgjërèsh, 2 vitet e fùndit mùnd të kènë sjèllë ndrýshíme të vèshtíra në jetën tuaj për shkák të pándèmísë, por më e kèqja dùkèt se ka mbárùar.

Ju prèt një Shkurt i lùmtùr, për t’u rrítur shumë në kárríèrë, shumë bùjare párásh dhe mètòda të përmírësùara të punës që ju bèjnë më efíkás dhe më pròdùktiv.

Në gjýsmën e dýtë të vitit 2022, shùmë energjí do t’i drèjtòhen kárríerës në zhvíllím dhe në rrítje, sídòmòs në shtator. Sýnòni sa më lárt, ju e mèritòni.

Për ty e dashùr Peshòrè, një gjë shumë e veçantë do të ndòdhë në hyrjen e ketij Shkurti.

Nèptùni do të tákòhèt me Jùpítèrin te Pèshqít më 12 prill për të vètmèn herë në jetën tuaj, duke i shtùar bùkùri çdo pròjèkti profèsíonál.

Sígùrisht dùhèt të ndèzë shkëndíjat e një kímíe të madhe mes jùsh dhe díkùjt të vèçántë.

Nuk ka dýshím, ka shumë hápësírë për pèrpárim këtë vit. Kjo është díçka për të fèstùar.

Akrèpá, edhe pse ka disa ùlje dhe ngrítjè, keni një muaj Shkurt të mrèkùllùeshëm párá.

Me Jùpítèrin bèfásùes dhe me fat që hýn te Pèshqít nga 28 dhjetori 2021 deri më 10 maj 2022, do të shíjòni një nga vitet më të lávdíshme për pásùri.

Dita më me fát e vitit është 5 mársí. Kjo ndòdh vetëm një herë në vit dhe do të kálòjnë 12 vjet dèrisa të ndòdhë pèrsèri në shtëpinë e dáshùrisë së vërtetë. Lájme të mira do të kèni edhe në áspèktin fínáncíar.

Shígjètar i ndèrùar, edhe per ju muaji që po vjèn do të jetë i shkèlqýer. Njerëzit e kësaj shènje mùnd të jenë pak ngùrrùes për idenë e pèrkùshtímit, por nëse gjèni díkë që i do udhëtimet po aq sa ju, mùnd të fòrmòni një çift të pèrkrýer.

Edhe psè ky vit do të jètë më i pèrqèndrùar në anën tuaj të brèndshme, do të kèni mùndësi të rrísni rèpùtacíonin në kárríerë.

Pjesa më e mádhe e asáj që kèni bèrë në të káluárën e afërt táni do të shpèrblèhet.

Kèni shumë arsye për të qènë të emòciònuar për vitin që po hýn.

Shkurti i vitit 2022 ka pòtencíálin të jetë një vit i rèndèsishèm për ju, i dáshùr Brícjáp. Do të pèrbálleni me vèpríme të shumta kur bèhèt fjalë për një pròjekt të rèndèsishèm pùne.

Disa dáta me fát janë, 4 shkùrt dhe lídhèt me mùndësínë për të vënë në vèprím një plan dhe për të márrë pèrfítímet fítím-prùrèse, dhe 25 shtátor, kur Hèna e re në shtèpínë e dhjètë prèstigjíoze të fámës dhe ndèrève mùnd të sjèllë një òfèrtë profèsíonále shùmë të mírë.

Ujorè, trègòhùni të emòcionùar për ardhjen e muajit Shkurt, një muaj i bùkùr dhe me shumë shpèrblíme.

Nën ùdhëhèqjen e Sátùrnit, ju kèrkòhet të mèrrèni me diçka të re që kèrkòn pèrqèndrím dhe pèrkùshtím.

Fálë Afërditës, plánetít të dáshùrisë dhe márrëdhènieve, 5 mársi do të jetë një ditë vèçánërisht me fát për ju e cila mùnd të ndèzè një shkèndíjë ròmántike.

Nëse jeni të lídhùr, do të ríkthèni llòjin e pásíonit që kèni shíjùar kur jeni tákùar për hèrë të parë.

Do të kèni një muaj mjáft të shkèlqýeshëm në Shkurt, të dáshùr Pèshq. Jèni në prág të hýrjes në vitin më të mirë fínáncíar të dèkádës, ndòshta të gjíthë jetës.

Do të dùhèt të trègòhèni të kùjdèsshèm në lídhjè me mùndësítë e kárríerès që pránòni.

Edhe shèndèti do të pèrmírësòhet dhe në fùnd të muajit do të ndíhèni më të fòrtë.

Nëse jèni të lídhùr, do të pèrqèndròheni te njëri-tjetri, t’i kùshtòni vèmèndje të plòtë díkùjt është një nga dhùrátat më të pèrzèmèrta që mùnd të bèni.

Trending

Copyright © 2009-2020 NewsRaport