Connect with us

Jete

Te dolen te brendshmet duke kercyer/ Sarah perlotet pas debatit me Einxhel ne Big Brother

Published

on

Gjatë një bisede Sarah i tha Einxhel se ajo me Beniadën ishin më të pëlqyerat sepse i dolën tangat duke kërcyer.

Kjo gjë duket se ka irrituar vajzat, por Sarah ka vepruar menjëherë duke i kërkuar falje.

“Nëse u ofe ndove për këtë gjë, të kërkoj falje. Se bëra të ndihet keq Einxhel, sidomos asaj që kam një raport këtu. Po i mëshoni fjalinë që unë thashë ‘Einxhel ka dalë me ta*ga’. Po të kërkoj falje para të gjithë Shqipërisë”, tha Sarah.

Por Einxhel iu përgjigj duke i thënë:

“Nuk e dëgjova vetëm unë, por e the dhe e dëgjoi e gjithë Shqipëria.”

Pas këtij diskutimi, Sarah është përlotur. Në bisedën me Fifin i sqaroi se në një moment të tw erk-ut, Einxhelit i dukeshin të bre ndshme dhe publikut i pëlqeu kjo gjë.

“U mërzit, nuk doja t’ja thoja me u ndje keq. U ofendua dhe e kuptoj.Nuk dua të prish marrëdhënie për gjëra kaq të ulëta kur nuk jam ai lloj tipi. E thashë pa menduar dhe i kërkova falje. E pranoj apo jo, është puna e vet.E kuptoj që na sheh një publik i tërë, Einxhelin e ndjekin ata të shtëpisë, mua po ashtu. Normalisht nuk i vjen mirë asnjërit. Mu kthye dhe Semi, mu kthy Beni, mu kthyen të gjithë. Unë nuk mund t’i ri mbrapa Einxhelit ti them më fal, i thash tre herë, këtu janë thënë gjëra dhe më të këqija.”, u shpreh Sarah

Pjese nga debati:

Semi: Të isha unë nuk do reagoja aq butë, ti bravo (drejtuar Einxhelit)

Sara: Po i kanë dalë

Semi: The që pse nxorrët tangat ju…

Sara: Po

Einxhel: Si po? Mendon se ne fituam pse nxorrëm tangat?

Sara: Kërcyet me p****nicë dhe në një moment u dolën dhe ato

Einxhel: Dhe?

Beniada: Ai kërcim me p****nicë është

Sara: Epo është një gjë që mund t’i pëlqejë publikut

Einxhel: Unë e bëra dhe me pizhame, me tuta

Sara: Tani nga ky muhabet këtu të ngeli hatri?

Einxhel: Patjetër që më ngeli

Sara: Okay në rregull, kështu e mendova. Dhe ti nuk ke pse të thuash e fituat buxhetin prej nesh

Trending

Copyright © 2009-2020 NewsRaport