Connect with us

Jete

Te gjitha vajzat i kane bere nga 1 here/ Keto 8 gabime me rrobat e banjes po jju prishin reputacionin

Published

on

Kur shkojmë në plazh, i kushtojmë ca mendime të panevojshme gjërave që nuk janë parësore…Së pari, mundohuni që në çdo rast të shijoni detin dhe pushimin. Ndërkaq, deri sa ajo ditë të vijë, bëhuni gati për rrobat e banjës duke ndjekur këshillat e Living si më poshtë:

1. Mos e zgjidhni kostumin e banjës në varësi të aktivitetit në plazh. Pra, mos mendoni që do të notoj 2 orë dhe më dueht ky kostum që të qenë rehat!

2. Mos përdorni ende rrobat e banjës që keni pasur 5 vite më parë!

3. Mos mendo gjithmonë se rrobat e banjës trup janë të gabuarat, nëse zgjidhni të duhurat mund të dukeni mirë!

4. Mos e evidento edhe më tepër gjoksin e madh!

5. Përpiqu që ta ndryshosh stilin e rrobave të banjës, vit pas viti…

6. Mos i bli asnjëehrë më të madha!

7. Bëni kujdes! Numri i prerjes së pjesës së poshtme nuk përkon thuajse asnjëherë me atë lart

8. Mos u shqetëso shumë për shenjat e diellit!

Vera po vjen, më saktë ka ardhur pasi plazhi ka filluar. Nëse nuk bën pjesë tek ata “zogjtë e parë” që tashmë e kanë shijuar detin atëherë mëso gabimet që këtë vit nuk duhet të bësh me rrobat e banjës.

Të mbash të njejtat

Të mbash të njejtat rrobabanjo nga viti i kaluar mund të duket një zgjidhje praktike. Ama ne po të themi se rrobat e banjës konsumohen më shpejt se çdo gjë tjetër, kështu që nëse këtë verë dëshiron të blesh këpucë të reja, më mirë bli rroba banje.

Të dalësh nga vetja

Nëse një model i caktuar rrobabanjosh është në modë, nuk ke pse ta blesh me domosdoshmëri. Nëse rrobat e banjës në fjalë nuk përshtaten me aktivitetet që ti kryen në plazh apo me natyrën tënde, është e kotë.

Të mos kërkosh suportin

Është e kotë të zgjedhësh një palë rroba banje bust nëse këto të fundit nuk të japin suportin maksimal. Të dukurit bukur është e rëndësishme por jo aq sa komoditeti.

Të vr asësh mendjen

Nuk duhet të vr asësh mendjen për vijat që krijohen nga dielli. Tek e fundit diku këto vija do të krijohen.

Trending

Copyright © 2009-2020 NewsRaport