Connect with us

Jete

Te mbash 1 lidhje nuk eshte e lehte/ Keto jane 13 gjera qe e grryejne edhe lidhjen me te forte

Published

on

A e keni ndier ndonjëherë se lidhja juaj nuk është në rrugën e duhur, pavarësisht se partneri është besnik?

Eshtë e vërtetë që çdo marrëdhënie ndërtohet mbi besimin, mirëkuptimin e ndërsjellë, besnikërinë dhe dashurinë, dhe nëse mungon një nga këto gjëra, ajo nuk funksionon. 

Për shumë njerëz, zbulimi që partneri ka një lidhje është pikë pa kthim. Ndërsa kjo mund të jetë diçka e dukshme, ka disa ‘vrasës të heshtur’ që mund të prishin marrëdhënien tuaj.

Këto veprime kanë fuqinë ta prishin marrëdhënien tuaj njësoj si tradhtia. Mund të shkaktojnë dëme edhe në marrëdhëniet më të forta dhe shpesh klasifikohen si më keq se tradhtia. Ato mund të duken të parëndësishme, por kur forcohen, janë të rrezikshme.

1. Të gënjesh dhe t’i fshehësh gjëra partnerit

2. Të mos shprehësh ndjenjat e tua të afeksionit

3. Të ruash inatin në heshtje

4. Mungesa e komunikimit

5. Të jesh kokëfortë për qëndrimet e tua dhe të mos ndryshosh kurrë pozicion

6. Të zihesh vazhdimisht për gjëra të zakonshme të përditshmërisë tuaj

7. Të përulësh partnerin

8. Të qëndrosh në një lidhje sespe të leverdis

9. Manipulimi

10. Xhelozia e çmendur

11. Të shtiresh si dikush që nuk je në fillim të lidhjes

12. Të qëndroni së bashku sepse keni krijuar varësi nga njëri-tjetri

13. Kur jeni të përqendruar vetëm tek marrëdhënia intime

Trending

Copyright © 2009-2020 NewsRaport