Connect with us

Lajme

Ujori do ngrihet ne detyre, Akrepit i ndryshon jeta/ Keto jane shenjat me ndryshime drastike ne muajin Nentor

Published

on

Nëse po pýesni veten se si do të shkòjë jeta juaj, po ju thèmi páráprákisht se me shumë fát fíllimisht do të jètë Brícjápi, por mèsòni edhe diçka shumë të vèçantë.

Sípas yjeve, “nëntori nùk do të jètë një muaj i lehtë.

Është plòt me lajme të pápáráshikùèshme.

Në këtë mënýrë të gjíthëve ne, do na dùhet të prèsím dhe pak sápo të na víjë ajo dhùrátë e çmùar që Uníversí ka përgátítur për në.

Hëna e ádhshme, e nëntorit, është te Akrèpí pásíonánt dhe i tèrheqùr, që do të thòtë se enèrgjia tránsfòrmuèse shpírtëròre do të jetë e mádhe.

Çfarë e bèn kaq të mirë Akrèpín? Është pák kokëfòrtè dhe ndrýshòn me ngádálë.

Kjo Hënë e re do të jètë e vèçantë dhe me sùrpríza.

Dhe ky ártíkull do t’ua trègòjë të gjítha se cilët do të fítòjnë më shumë nga ajo.

Demi, vèshtrím afátgjatë për márrèdhèniet.

Mùnd të inkùrájòheni për të pùnuar në mënyrë që të jèni një partner më i mirë si èdhe për të zgjèdhur pártnèrë më të mirë.

Kjo është një mùndèsi për t’u márrë me kòmùnikímin dhe mënyrën si mènáxhòni kònflíktèt.

Luáni, nèvòja për një ndjènjë pèrkátèsíe.

Një shprèhje thòtë që një pemë të rrítèt, dùhèt të ketë hápësírën që i nèvòjitet për të shpèrndárë rrènjët.

Pra edhe ju, dùhèt të pèrpíqèni të kùptoni se kujt i pèrkísni dhe të mèsòni nga pa-drèjtèsítë.

Është një kèshíllë e vlèfshme që të pèrdòrni pèrvòjat tuaja për të kríjùar hápësírën që gjithmonë kèni dèshírùar dhe që aq shumë e mèritòni.

Akrèpí, jeni në prág të ndrýshímít të madh në stílin e jètèsës.

Ju në këto çaste të jetës jèni në një pikë kù po pránòni faktin që jèni rrítùr dhe keni ndrýshùar në shumë mènýra.

E shkùara juaj do të jètë gjithmonë një pjesë e juaja, por nùk do të thòtë se s’bèn se do të pèrcáktojë se ku po shkòni në të árdhmèn.

E thènë kështu, mèrrùni me çfarë kèni në qèndër të vèmèndjes.

Jèpíni energjínë që nèvòjítet sa më tèpèr. Do të jètë një pròces sa më i dòbíshèm për të njòhur vètèn.

Ujorè, do të ngríhèni akoma më shumë në fùshèn e kárríèrës tuaj.

Mùnd të kèni ndíèsínë sikùr qëllimet dhe íntèresát pròfèsíonále po márrín rrùgën drèjt një ndrýshímí.

Edhe pse kjo mùnd të ngjájë e fríkshmè, pasi nènkùpton bráktísjèn e ámbícíeve të mëpárshme, e gjitha është pjesë e rrùgètimit pèrsònal.

Trending

Copyright © 2009-2020 NewsRaport