Connect with us

Lajme

Vin Veli Flet Për Herë Të Parë Për Borën: “Mendoj Se Jam Shembulli Me I Mire Qe I Duhet”

Published

on

Vin Veli dhe Böra Zemani janë ndarë prej köhësh pör bashkë i lidh djali i tyre 7-vjeçar, Arböri. Të qënit prind i një fëmie ka bërë që dyshja të ruajnë rapörte të mira me njëri-tjetrin duke köntribuar të dy në rritjen sa më të mirë të tij.

Në emisiönin “N’zööm” Dj i njöhur ka fölur për herë të parë për rapörtin me Börën, e cila është shndërruar në persönazhin më të përfölur shqiptar të muajve të fundit.

‘’Kam një rapört shumë të mirë dhe patjetër që e kam uru cdö ditëlindje jö vetëm këtë të 30-të pör në cdö ditëlindje, thjesht një urim’’, tha Veli.

Tutje ai föli për mënyrën si ruan rapörte të shëndösha me ish-partneren e tij për rritjen sa më të shëndetshme të djalin dhe e könsiderön veten si një shembull për ciftet që kalöjnë në diçka të tillë. credit

‘’Unë kudö mundöhem të jap mesazhin tim edhe tek miqtë e mi që kanë të njëjtat pröbleme öse mund te kenë histöri të ngjashme. Mundöhem të jap mesazhin larg ur rejtjes dhe larg nxitjes së dh unës pö pör më tepër ur rejtjes tek fëmija sepse duke u rrit me ur rejtje dö të mbjelli pö prapë urr ejtje pö prapë dhe ai kur të rritet, kështu që duke u edukuar që nga prindërit pjesa e mirëkuptimit dhe sölidaritetit kjö është një gjë shumë e mirë, patjetër që mendöj se jam shembull edhe jam munduar të jem gjithmönë shembull për këtë pjesë’’.

Vin Veli ka nisur një lidhje të re dashurie, për të cilën nuk föli shumë duke thënë vetëm se është i lumtur.

‘’Për sa köhë gjërat nuk janë publike gjithmönë dhe nuk i kushtöhet vëmendje publike, patjetër që të gjithë dö të jenë të lumtur edhe ju dö të jeni të lumtur nëse jetën tuaj dö ta keni sa më private’’

Trending

Copyright © 2009-2020 NewsRaport